vineri, 5 martie 2010

Proiect An III, Str Martir Gabriela Tako - proiect realizat in ArchiCAD, iar randarile in Artlantis

















5 comentarii:

  1. Toate ca toate insa ai reusit sa proiectezi o zona centrala superba! Ador pergolele dispuse circular si simetric! Am si eu un astfel de proiect in minte de ceva vreme doar ca m-amluat cu alte treburi si nu am mai lucrat la peisagistica de vreo 2 luni! Foarte frumoase si gardurile vii! Bine aleasa forma de dispunere a acestora!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc foarte mult :)
    La acest proiect am lucrat un semestru intreg. Primul proiect realizat in ArchiCAD. Fugem de la ore ca sa stau la calculator si sa lucrez :))) Ma prindea noaptea in scoala :) Dar a meritat :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos...imi place gardul viu in forma organiga, aduce aminte de gardurile victoriene, ar fi frumos sa se lucreze mai mult cu astfel de forme libere dar bine conturate , nici fantana nu e rea doar ca mi-ar fi placut sa comunice bazinele intre ele prin mici cascade. ;) keep up the good work.

    RăspundețiȘtergere
  4. Proiectul arată superb. Ai încercat cumva să faci şi un deviz la el? Ar fi interesant ca exerciţiu. În rest, un spaţiu viran îţi mai trebuie - şi sunt destule care abia aşteaptă să fie înfrumuseţate :)

    RăspundețiȘtergere